Ce am mai scris ?
Loading...
Thursday, October 19, 2017

Cum ai grija de tine dupa nastere ?

5:29 PM
Momentele de dupa nastere desis sunt niste momente foarte fericite, acestea sunt si foarte grele si obositoare. Noptile sunt lungi, nu ne putem odihni si stam parca numai intre baite, scutece, biberoane si parca totul in jur miroase numai a lapte si biberoane.
Dar ganguritul si zambetele copilasului estompeaza toate aceste momente obositoare. Iar tu, ca mamica, parca nu ai nici un alt gand decat pentru micutul neajutorat, ceea ce e total firesc. Cu toate astea, nu cred ca trebuie sa uitam de un deodorant, de un pieptanat frumos si poate o coafura pe masura, iar vestimentar o rochita nostima.femeia dupa nastere
Taticul devine in aceste momente o victima si nimeni nu mai e atent cu el. Vesnic e pus sa caute ceva, iar noaptea nu resuseste sa se odihneasca, desi in majoritatea cazurilor nu e cel care schimba scutecele. Cu toate acestea, nu uitati sa fiti ingrijite. Desi cel mai important e cel mic, va puteti face un program pentru voi insiva, de putin sport sau gimnastica in incinta casei, atunci cand el doarme.
De asemenea, intre doua mese, fugiti la coador pentru o tunsoare comoda cat mai practica si poate chiar nostima. De asemenea, in alta zi va puteti programa la cosmetica, sau rugati cosmeticiana sa va faca o vizita.
Totul depinde de voi, si numai daca nu vreti nu puteti realiza aceste lucruri.
Nu va neglijati si aveti grija de voi.
Puteti face asta !
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment

 
Toggle Footer