Ce am mai scris ?
Loading...
Sunday, September 15, 2013

Cum se regenereaza pielea ?

11:29 AM
Stim cu toate ca pielea se regenereaza cel mai bine in somn. Dar noi, putem ajuta acest proces daca tinem cont de cateva sfaturi.Astfel vom avea o piele mult mai sanatoasa si mult mai "multumita".
 Stim cu toate ce deranjant e sa ne trezim dimineata cu un ten palid si cu cearcane mari. Acestea apar in general daca nu dormiti bine si adanc si daca dimineata nu va treziti odihnite si relaxate. De aceea, o camera aerisita bine inainte de culcare e de dorit, ca sa intre destul oxigen.
De asemenea salteaua nu trebuie sa fie foarte moale si sa se muleze pe formele corpului fara a forma "gropi".Perna trebuie sa sprijine capul si ceafa si sa nu fie prea mare, pentru ca altfel te poti trezi cu febra musculara.

De asemenea, cu picioarele reci nu se doarme bine. Un masaj inainte de culcare cu o crema grasa sau cu o crema speciala pentru picioare e binefacator. Lucrul acesta pune sangeme in circulatie si face pielea fina si moale.

Stiti probabil, ca efectul cafelei dureaza aproape sapte ore, ca atare cafeaua de dupa cina sau dinaintea ei nu e recomandata. Cofeina face somnul mai putin odihnitor.

Demachiatul de seara e prioritar. Mainile de asemenea trebuiesc sa aiba un tratament special de hidratare si calmare.

De asemenea, crema de noapte e binefacatoare. Substantele ei binefacatoare patrund mai usor in piele pe timpul noptii, atunci cand ne odihnim si sunt asimilate astfel mult mai repede.
Dar fara sa exagerati. Stratul de crema prea gros suprasolicita pielea si poate produce iritari.

0 comments:

Post a Comment

 
Toggle Footer