Ce am mai scris ?
Loading...
Wednesday, August 1, 2012

Slabeste rapid si sanatos cu siropuri naturale

11:28 AM

Iti doresti sa afli cum se slabeste rapid fara a te infometa sau a-ti distruge sanatatea? Cea mai buna alegere pe care o poti face indiferent de organism sau de surplusul de kilograme cu care te lupti, este sa alegi sa faci o cura de dezintoxicare cu ajutorul produselor naturiste si cu siropuri naturale pe baza de extracte naturale de plante.

Produsele pe baza de plante sunt cele mai recomandate produse in curele de slabire pentru faptul ca ele contin surse de vitamine si minerale de care organismul are nevoie in cazul in care se incepe o dieta bazata pe exercitii fizice, care implica efort fizic. Daca depundem efort fizic este necesar sa avem grija de aportul zilnic de vitamine si minerale!

Care sunt siropurile naturale recomandate in curele de slabire?

Unul dintre cele mai eficiente siropuri naturale este siropul natural de catina alba. Este un sirop cu extracte naturale din fructe proaspete de catina alba, indulcitori specifici cum este ciclamatul de sodiu si indulcitori naturali din planta de stevie. Acest sirop se utilizeaza in primul rand de catre persoanele cu glicemia crescuta, diabetici si persoanele cu hipercolesterolemie.

Siropul este recomandat a fi folosit si de catre persoanele care vor sa slabeasca si folosesc produse cu indulcitori non calorici si care vor sa-si completeze necesarul de nutrienti importanti din organism.

Un alt sirop benefic organismului in curele de slabire este siropul de coacaz negru cu indulcitori specifici compus din extract natural de coacaz negru. Siropul este benefic si pentru a stimula activitatea pancreasului.

Aceste siropuri se recomanda a fi folosite in doze de 6 linguri pe zi, diluate in apa plata sau minerala dupa mesele principale intr-o cura de 6 saptamani.

0 comments:

Post a Comment

 
Toggle Footer