Ce am mai scris ?
Loading...
Wednesday, August 1, 2012

Simona Patruleasa dezvaluie cum a slabit rapid dupa nastere

8:26 AM

Simona Patruleasa a devenit mama in urma cu 9 luni, dar aceasta afiseaza deja o silueta incredibila si kilogramele nu mai reprezinta o problema pentru ea.

Simona Patruleasa a uimit in urma cu o saptamana cand a facut publice o serie de fotografii din vacanta din Grecia pe care a petrecut-o alaturi de sotul ei si fiica lor. Laudabil este faptul ca aceasta a imbracat costumul de baie si ne-a aratat ca si-a redobandit silueta dupa nastere.
Prezentatoarea de televiziune a dezvaluit pentru Libertatea ca nu a fost dificil sa slabeasca si a reusit fara sa se supuna unei solicitari epuizante. Nu a urmat o dieta stricta si nu a fost nici adepta antrenamentelor solicitante.
Simona Patruleasa a reusit sa slabeasca adoptand o alimentatie corecta din care a eliminat dulciurile si painea. Legumele, fructele si carnea preparata la gratar au fost esentiale pentru regimul ei. In ce privetse sportul, Simona marturiseste ca a facut foarte putin, doar acasa, dar in curand planuieste sa mearga si la sala. Masajul a fost un aliat de pret si se pare ca a ajutat-o foarte mult, dupa cum chiar ea recunoaste.

Newer Post
Previous
This is the last post.

0 comments:

Post a Comment

 
Toggle Footer