Ce am mai scris ?
Loading...
Wednesday, August 1, 2012

Cea mai hot DIETĂ a verii. Slăbeşte rapid şi sănătos!

8:30 AM

Fiecare dietă are dezavantajele ei. Fei te lupţi cu kilogramele în plus şi o sfârşeşti la medic din cauza destabilizării metabolismului, fie după ce treci peste dietă, mănânci toate alimentele itnerzise şi pui în timp record înapoi, tot ce ai dat jos cu atâta trudă. Dar ce aţi spune dacă ar exista o dietă minunată care să nu vă pună sănătatea în pericol, să puteţi scăpa lejer de kilogramele în plus şi să vă simţiţi perfect?

Vedetele din Statele Unite au descoperit dieta pe bază de mâncare vie. Condiţia e cât se paote de simplă: dac[ mâncarea savurată este vie, aceatsa este  plina de vitamine si nutrienti. Aşadar, vom mânca gustos, sănătos şi deştept. kilogramele în plus dispar, iar efectele asupra organismului, cum ar fi detoxifierea sunt simţite şi văzute. De la un păr mai sănptos, care străluceşte şi nu mai cade ca ânainte, până la unghii sănptoase, o piele frumoasă, fără riduri şi fără celulită şi până la o stare de spirit mai bună. Toate acestea plus energia naturală, vin prin dieta cu alimente vii.

Poate până acum v-am convins, însă nu v-am explicat ce sunt de fapt aceste alimente vii. Ei bine pe lista celor recomandate de nutriţioniştii de la Hollywood se numără germeni de cereale, seminte, fructe si legume proaspete. pentru un plus de gust şi senzaţie se adaugă usturoi, ghimbir si lactate fermentate (iaurt, kefir, etc). Acestora le puteţi potenţa efectu cu suplimente nutritive naturale cum sunt spirulina, ceaiurile de plante (trei frati patati, ceai verde si papadie),  sucurile de morcov sau ţelină.

Ca să respecţi întocmai dieta, consumă alimentele în stare proaspătă, nu le fierbe, coace sau prăji. Evită zahărul, alcoolul, băuturile carbogazoase, carnea, pâinea şi orice fel de dulciuri. Lichidele consumate trebuie să fie însă din belşug. Bea cât de multă apă poţi, de preferat puţin mineralizată.

0 comments:

Post a Comment

 
Toggle Footer